Proclaimer

De Klachtencommissie is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Verwijzingen
Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten de website van de Klachtencommissie toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina's weergegevene (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik, van de inhoud van deze site is toegestaan. De Klachtencommissie behoudt zich het auteursrecht voor van de informatie op deze website, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, vraag dan onze toestemming.

Contact

Voor vragen, belangstelling of interesse, het aanvragen van een offerte op maat of voor het aanvragen van een persoonlijk gesprek, kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen contact met u op.

Dit contactformulier is niet bedoeld voor individuele klachten van huurders. Deze moeten bij de verhuurder worden ingediend.

Ga naar contactformulier